professionele fotografie challenge

Dit challenge programma is gemaakt om jou te assisteren om prachtig beeld te creëren en je business als fotograaf naar een volgend niveau te tillen. Dit programma is voor de fotograaf die zijn of haar droom nog niet heeft kunnen waarmaken omdat hun vaste baan in de weg ligt. Of voor de gene die alleen bezig zijn geweest om zichzelf goed in te markt te zetten en die nét die extra push nodig hebben om zich te onderscheiden van de concurrentie.

Mijn team en ik zullen al onze ervaringen en expertise op het gebied van coaching, styling en beauty aan je leren om je portfolio te optimaliseren.. Daarnaast zorgt deze masterclass ervoor dat je zorgeloos de stap kan nemen om full-time aan de slag te gaan als fotograaf!

Het is niet zomaar een workshop, maar een uitgebreide deepdive in mijn passie, bedoeld voor gevorderde fotografen die de kunst van het portretteren in de studio of locatie beter willen leren. 

Professioneel Fotograaf Michael Graste

Dit programma is voor de fotograaf die zijn of haar droom nog niet heeft kunnen waarmaken omdat hun vaste baan in de weg ligt. Of voor de gene die alleen bezig zijn geweest om zichzelf goed in te markt te zetten en die nét die extra push nodig hebben om zich te onderscheiden van de concurrentie.

Wat maakt deze challenge nou zo bijzonder? We geven jou een volledig recept waarin je alles leert over fotografie en zelf leiderschap zodat je er zeker van bent dat er niks ontbreekt om voor jezelf een succes formule te creëren. 

Hier ontwikkel je niet alleen als fotograaf op professioneel niveau maar ook als mens en daar zal je voor altijd de vruchten van plukken.

Ik geloof erin dat er zoveel onbenut talent rondloopt en er wordt iedere dag zoveel talent verspeeld en zal nooit tot zijn recht komen. Eindig dit jaar met meer tools en vaardigheden en inspiratie en maak die droom werkelijkheid. Meedoen aan dit programma wil zeggen dat je volledig toegewijd bent om je dromen waar te maken.

All rights reserved.
Back to top